Syksyn ja talven lähestyessä alkaa taas sormia syyhyttää päästä puikkojen pariin. Kesällä yleensä neulonnan parissa hiljaisempaa, mutta kun syksy lähestyy alkaa katselemaan ihania lankoja ja etsimään uusia ohjeita. Oletteko muut huomanneet saman? Kirjastosta tuli mukaan monta innostavaa neulekirjaa ja postikin toi tällä viikolla Juju-kerhon aloituspaketin, missä oli mukana aivan mahtava norjalaisen Tine Solheimin kirja Leikkiä langoilla. Toinen toistaan ihanampia ohjeita. Pitkästä aikaa tuli into tehdä itsellekin jotain, mistähän vaan löytäisi aikaa?

Miehelle ajattelin neuloa myös jotain, kun kirjastosta löytyi kiva kirja, jossa paljon hyvännäköisiä perusohjeita. Ja lapsillekin jotain, ainakin syksyksi pipoja. Yhden jo aloitinkin ja pääsin testaamaan uusia bambupuikkoja, jotka tulivat kylkiäisinä Juju-kerhosta. Bambupuikoista olen haaveillut jo pitkään, mutta en sitten ole niitä raaskinut jostain syystä ostaa. Mutta nyt sain siis useammat eri kokoiset. Ja ne onkin aivan ihanat, taitaa vanhat jäädä pölyttymään kaappiin.

Pari käsityökirjaa tuli vielä Juju-kerhosta. Toisessa hyvät perusohjeet vähän kaikenlaiseen käsityöhön. Ja toinen olisi tarpeen tyhjän nukketalon kalustamisessa. Sain nimittäin takaisin lainasta oman vanhan nukketaloni, tosin ilman asukkeja ja kalusteita. Tyttöni alkaa olemaan siinä iässä, että alkaa kiinnostaa tuollaiset leikit, joten joululahjaksi varmaan tiedossa täytettä tyhjään taloon.