Sain äidiltäni lahjaksi saumurin ja nyt ihmettelenkin, miten ihmeessä olen tähän asti pärjännyt ilman sitä. Onpa helppoa ja ah niin ihanan nopeaa! Heti innostuin ompelemaan vaikka mitä, kaikista en vaan ole vielä ehtinyt ottaa kuvia. Pitkästä aikaa ompelin itsellenikin.

Tässä pallotrikoosta tunika ja trikoopitkikset. Paidasta tuli erittäin onnistunut, etenkin pääntiestä. Ei ehkä niin kuvassa näy, mutta siinä on muutama hiuslaskos etuosassa. Vähän erilainen juttu.

Lapsille piti saada Myllymuksujen apinajoustofroteesta paidat. Toinen on jo käytössä, toinen odottaa leikattuna ompelua. Ylijäämistä sai nukke asun.

Annikan innostamana olen pitkästä aikaa tehnyt kankaanpainantatöitä. Eka kuvassa miehelle tehty Kekkospaita, jota pyysi tekemään jo varmaan kaksi vuotta sitten. Kauan meni, mutta sainpa viimein tehtyä. Toisessa kuvassa harjoittelupaita, johon siis harjoittelin useammalla värillä painantaa. Sammakot hyppii tarkoituksella vähän sekaisin siellä sun täällä. Ihan kivahan tuosta tuli, vaikkakin paljon parannettavaa painotekniikassa on. Eikä väritkään ihan miellytä, mutta teinkin tuon kaapista löytyneistä jämistä.

Kunhan ehdin, niin laittelen kuvia muistakin ompelutöistä ja painohommiakin on suunnitteilla vaikka mitä...Aika vaan ei riitä kaikkeen ja välillä harmittaa, kun pää on niin täynnä ideoita mitkä oikein vaatii päästä toteutettavaksi. No, pikku hiljaa edetään ja aina jotain valmistuu.