Kaupasta tuli mukaan pari lankakerää, joista pitäisi tulla miehelle paita sekä pari pipoa. Oon ihan pipohullu. Niitä on niin nopea ja helppo tehdä, joten kaapit on sitten täynnä kaikenlaisia hattuja. Onpahan valinnanvaraa!

Tässä aikaisemmin aloittamani pipo, josta tulikin äitin pipo. Mallitilkkujen teko on niin rasittavaa, että tällä kertaa jätin sen väliin. Hieman tosin tarkoituksella, koska ajatus oli, että jos tulee liian iso, se menee sitten miulle. Ja isohan siitä tytölle tuli, mutta ihan täydellinen miun päähän. Joten ohjetta pitää hieman muokata ja tehdä pienempi vielä tytölle.

Ja Star wars -fanille pipo. Miehelle siis tein ihan mustan peruspipon. Halusin siihen jotain extraa, kun olisi muuten niin tylsä. Joten heijastimesta tehtiin kuva, jonka ompelin pipoon kiinni. Kuva on kuulemma joku Star warsiin liittyvä, en nyt enää muista yhtään mikä. Joka tapauksessa ihan kiva tuli. Kuva oli tosin hieman hankala ommella kiinni suoraan, pitäisi ostaa kaksipuoleista tukikangasta. (Valitettavasti kuva on kauhean tumma, kun piti ottaa ilman salamaa heijastimen takia)

Ja lopuksi vielä pari väkerrystä. Tytön pipo, jonka tein hetken mielijohteesta. Siitä tuli liian pieni, joten pitäisi sille löytää joku toinen omistaja. Ja vihreä pipo menossa baby bornille. Vauvalle onkin tiedossa uutta asustetta ihan urakalla, kun pitäisi saada kaikki kangas- ja lankavarastot tyhjennettyä. Nuken vaatteisiin saa helposti käytettyä kaikki ylijääneet kankaat ja langat. Mutta niitä kyllä riitttää. Taitaa olla kyllä mahdoton urakka!